Feestelijke opening van Kloosterman Exclusief

2 juni 2017

Feestelijke opening van Kloosterman Exclusief

Op 1 juni 2017 was het zo ver! De feestelijke opening van Kloosterman Exclusief in Het Arsenaal in Naarden-Vesting. Op deze zonnige donderdagmiddag zijn veel mensen de showroom op de eerste etage van het oude wapenarsenaal komen bewonderen. Tegen de ruwe industriële achtergrond van het eeuwenoude Arsenaal in Naarden-Vesting komen design en verfijning glorieus tot hun recht. Voor Kloosterman Exclusief de perfectie locatie voor een representatieve showroom. Hier laten we niet zozeer zien wat we verkopen, maar meer wat we allemaal kunnen realiseren.

Een tweede vestiging in Naarden-Vesting

Kloosterman Keukens & Badkamers is een echt familiebedrijf en al sinds dertig jaar in Huizen gevestigd. Het bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in 't Gooi en omstreken. De toenemende vraag naar exlusiviteit en nog meer mogeljkheden was mede aanleding voor de tweede vestiging van Kloosterman; Kloosterman Exclusief in Het Arsenaal in Naarden-Vesting. Vanuit hier kan er beter worden ingespeeld op de bovenkant van de markt, zowel op het gebied van keukens als het interieur. 

Laat u inspireren

Heeft u de feestelijke opening helaas moeten missen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Henk Beukers geeft u graag een rondleiding. Laat u inspireren door alle bijzondere keukenontwerpen van Kloosterman Exclusief!

Terug naar het overzicht

Home > Blog > Feestelijke opening van Kloosterman Exclusief