Maatwerk en topdesign

Keukens op maat

Maatwerk vereist een andere aanpak en daar weet Henk Beukers met zijn jarenlange ervaring alles van. De keuken moet qua design en sfeer in harmonie zijn met de rest van het interieur. Mensen komen met specifieke eisen en dit vraagt om meer specialistische kennis van exclusieve maatwerk keukens en bijbehorende apparatuur. Bij Kloosterman Exclusief kunt u terecht voor maatwerk designkeukens uit het topsegment.

Van ontwerp tot realisatie

Kloosterman Exclusief hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en is daarom graag betrokken bij het realiseren van uw droomkeuken. Na het ontwerpen van een passend keukendesign gaan wij graag voor u aan de slag met het realiseren en het plaatsen van de keuken. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Ook na het opleveren van uw droomkeuken staat Kloosterman Exclusief voor u klaar met een vast contactpersoon die u altijd kunt benaderen voor eventuele nazorg en vragen.

Eersteklas en internationaal design

next125

Design moet fascineren. Zowel in de vormgeving, als ook in de techniek. Keukens van next125 hebben een esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaart met de hoogste kwaliteitseisen.

LEES VERDER

Specifieke wensen worden werkelijkheid

Handgemaakte keukens

Ervaar het vakmanschap met een handgemaakte keuken door Kloosterman Exclusief. Bij ons kunt u terecht met specifieke wensen en eisen. Ons doel is het realiseren van uw droomkeuken, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

LEES VERDER

Uw droomkeuken compleet met de beste apparatuur

Apparatuur

Door nieuwe technologie, materialen, design en inzichten wordt het steeds leuker en mooier in uw keuken. Geef uw keuken de gewenste uitstraling met de beste keukenappartuur. Bij Kloosterman Exclusief werken wij alleen met de beste merken uit het topsegment.

LEES VERDER

Aanrechtbladen van de hoogste kwaliteit materialen

Werkbladen

Een keukendesign is pas compleet met een werkblad dat aansluit bij de stijl van uw keuken. Een hoge kwaliteit, ultiem gebruiksgemak én mooie uitstraling zijn hierbij van groot belang. 

LEES VERDER

Home > Keukens op maat