Uw droomkeuken compleet met de beste apparatuur

Apparatuur

Door nieuwe technologie, materialen, design en inzichten wordt het steeds leuker en mooier in uw keuken. Geef uw keuken de gewenste uitstraling met de beste keukenappartuur. Bij Kloosterman Exclusief werken wij alleen met de beste merken uit het topsegment. Geniet nog meer van uw keuken met keukenapparatuur van de beste merken en creëer de echte restaurant beleving in huis.

Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuzes. De apparatuur van de onderstaande merken zijn allemaal te bewonderen in onze showroom. Hier kunt u de producten ook testen en ervaren hoe comfort, functionaliteit en design worden gecombineerd. Henk Beukers vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw droomkeuken en hoe Kloosterman Exclusief een individuele oplossing kunt verwerken in uw keukendesign.

 

Keukenapparatuur van Miele

Al jarenlang staat Miele met hun bekende 'immer besser' garant voor hoogwaardige kwaliteit. Vanuit dit motto blijft Miele zich constant op technologisch gebied ontwikkelen. De apparatuur van Miele onderscheidt zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het merk straalt vertrouwen uit en streeft naar de ultieme beleving in de keuken.

Maak het verschil met Gaggenau

Voor de producten van Gaggenau gelden vier belangrijke vormgevingsprincipes: ze zijn authentiek, sculpturaal, aanwezig en royaal. De keukenappartuur van Gaggenau komt het beste tot zijn recht wanneer aan de hoogste eisen wordt voldaan: als u kookt voor uw gasten, vrienden en familie, voor wie alleen het beste goed genoeg is.

Afzuigtechnieken door Wave

Wave gelooft dat een afzuigkap niet alleen een functionele, maar ook een decoratieve bijdrage aan uw keuken levert. Door het bieden van individuele oplossingen en maatwerk zijn de mogelijkheden voor uw droomkeuken eindeloos. Met het plasmafilter, dat is ontwikkeld voor het zuiveren van kookluchten, zonder dat de lucht naar buiten gaat, bespaart u energie. Techniek en design worden gecombineerd in bijpassende verlichting.

Semi-professionele oventechniek door Wolf

Met superieure prestaties en uitzonderlijke designs, is keukenapparatuur van het Amerikaanse merk Wolf het ideale middel voor uw passie voor koken. De semi-professionele oventechniek van Wolf zorgt voor de ultieme restaurantbeleving en door de robuuste uitstraling is de oven de echte eyecatcher in de keuken.

Koeltechniek van Sub-Zero

De koeltechniek van Sub-Zero laten zich kenmerken door de grote capaciteit en enorme kracht. Al ruim 70 jaar staat het Amerikaanse merk bekend om innovatieve denkkracht, wat zich voornamelijk uit in de beste prestaties en design. Niet alleen voedsel blijft langer vers, maar ook biedt Sub-Zero oplossingen voor onder andere wijnklimaatkasten.

Doordacht design voor meer comfort

Novy combineert techniek met comfort. Op het vlak van kwaliteit doet Novy geen concessies. Novy gebruikt de meest hoogwaardige grondstoffen en de beste productietechnieken. Het merk blijft innoveren op het gebied van design, toepassing, technologie en communicatie. Op deze manier is het mogelijk geweest om een afzuigkap te realiseren die geurtjes, kookvocht en vet effectief afvoert, maar dit alles in stilte.

Grondlegger van de kokendwaterkraan

Volgens Henk Beukers de enige échte heetwaterkraan die er toe doet. Een briljant idee van eigen bodem dat is uitgegroeid tot een internationaal succes. De Quooker levert direct kokend water vanuit uw kraan, waardoor koken nog gemakkelijker wordt. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, denk aan de zwarte versie die nog beter bij uw keukendesign past of de Quooker Flex met veilige uittrekslang.

Stel uw eigen koelmeubel samen met Liebherr

Als koel- en vriespecialist ontwikkelt en produceert Liebherr al 60 jaar toonaangevende producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Om de betrouwbaarheid van alle producten te garanderen, gebruikt Liebherr uitsluitend hoogwaardige materialen en componenten tijdens de productie. Door het ruime assortiment is het mogelijk om eindeloos te combineren met verschillende inbouwapparaten zoals een koelkast en wijnklimaatkast.

Gaspitten direct op het aanrechtblad

PITT cooking: een kookconcept waarbij losse gaspitten rechtstreeks in je aanrechtblad worden geïntegreerd. De techniek wordt onder uw aanrechtblad verborgen en geeft uw keuken niet alleen een unieke uitstraling, ook kunnen op deze manier de gaspitten verder van elkaar vandaan worden geplaatst. Er zijn tal van combinaties waardoor het samenstellen van uw eigen kookplaat mogelijk is.