Aanrechtbladen van de hoogste kwaliteit materialen

Werkbladen

Een keukendesign is pas compleet met een werkblad dat aansluit bij de stijl van uw keuken. Een hoge kwaliteit, ultiem gebruiksgemak én mooie uitstraling zijn hierbij van groot belang. Het werkblad wordt steeds dunner en eleganter en er wordt vaker gekozen voor praktische materialen die onderhoudsarm zijn en tegen een stootje kunnen. Bij Kloosterman Exclusief werken we daarom graag met de aanrechtbladen van Arte®. De werkbladen van Arte® zijn van superieure kwaliteit en in verschillende materialen beschikbaar. Ieder materiaal heeft zijn eigen unieke karakter. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een materiaalsoort wat bij uw keuken past.

Composiet

Composiet is kunstmatig gemaakt steenmateriaal, opgebouwd uit verschillende componenten. Aan de mix van kwarts, hoogwaardige hars en kleurstoffen worden vaak ook fijne stukjes glas, spiegel, Cristobalite of granietkorrels toegevoegd om een nog mooier effect te bereiken. De natuurlijke bestanddelen geven het composiet aanrechtblad een mooie, strakke uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Keramiek

Een keramisch keukenblad is vaak favoriet. Dat komt door de vele goede eigenschappen. Een keramiek aanrechtblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. De natuurlijke grondstoffen zorgen voor een duurzaam keramiek aanrechtblad met een robuuste uitstraling.

Dekton®

Het Dekton® aanrechtblad is het resultaat van een versnelde versie van natuurlijke natuursteenprocessen. Het gerecyclede materiaal ziet eruit als geoxideerd staal met een stoer roesteffect. Het productieproces is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt wordt om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken. Dekton® heeft een hoge vlekbestendigheid en is sterk bestand tegen krassen, schokken en slijtage.

Hanex®

Hanex is een duurzame, kwalitatief hoogwaardige Solid Surface en is zowel qua kwaliteit als prijs een goede keus voor uw keuken. Het is een homogeen, synthetisch plaatmateriaal met een zijdemat uiterlijk. Het grote voordeel van dit materiaal is de mogelijkhieid om naadloos te verlijmen.

Natuursteen

Leg uw hand op een granieten werkblad en u voelt de oerkracht van Moeder Aarde onder uw vingerstoppen. Iedere kleurnuance, elk spikkeltje, elke glinstering getuigt van een natuurlijk proces van miljoenen jaren terug. Naast graniet, de 'koning onder keukenbladen' kan Belgisch hardsteen of marmer ook worden verwerkt in uw werkblad. Natuursteen geeft uw keuken een aards karakter.