Totaalinrichting van een woning in Apeldoorn

In deze woning in Apeldoorn is Kloosterman Exclusief nauw betrokken geweest met de totaalinrichting van de woning. Behalve de keuken zijn er dus ook voor andere kamers in het huis ontwerpen gemaakt. Kloosterman Exclusief bedacht slimme maatwerk oplossingen om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten.

De keuken als verlengstuk van de gang

Er is gekozen voor twee verschillende hoogten voor de keukenkasten. Op die manier wordt de muur van de gang doorgetrokken naar de keuken. In het hogere gedeelte van de keuken, is er een speciale ophangrail geplaatst die voorzien is van LED verlichting boven de gootsteen. De keuken is volledig voorzien van de nieuwste Miele ArtLine inbouwapparatuur die bekend staat om de greeploze perfectie. Zo is de oven bijvoorbeeld te ontgrendelen via een simpele druk op de knop. Wel zo handig wanneer u uw handen vol heeft met een warme ovenschaal!

Op maat gemaakte kastindelingen

Bij het ontwerpen van maatwerk kasten denkt Kloosterman Exclusief niet alleen na over het design en de materiaalkeuze, maar ook houden we graag rekening met de inhoud van de kast. Zo is er bij deze inloopkast rekening gehouden met de hoeveelheid kleding van zowel de vrouw als de man en met de lengtematen van bijvoorbeeld jassen of broeken. Naast de inloopkast zijn ook de kasten op de logeerkamer door Kloosterman Exclusief gerealiseerd. Om de wens van de klant voor ruimte voor een naaimachine te vervullen, is er een speciale uitschuiflade verwerkt in de kast.

Home > Projecten > Totaalinrichting van een woning in Apeldoorn