Maatwerk in Het Arsenaal

Bezoek de showroom

Onze showroom in Het Arsenaal heeft de opzet en exclusieve sfeer die past bij de producten. We laten hier niet zozeer zien wat we verkopen, maar wat we allemaal kunnen realiseren voor u. Tegen de ruwe industriële achtergrond van het eeuwenoude Arsenaal in Naarden-Vesting komen design en verfijning glorieus tot hun recht. Dat had Jan des Bouvrie goed gezien, toen hij het oude wapenarsenaal uit 1688 begin jaren negentig transformeerde tot een centrum waar vooruitstrevend interieurdesign en een exclusieve lifestyle hand in hand gaan. Voor Kloosterman Exclusief de perfectie locatie voor een representatieve showroom. Klanten die een bijzondere keuken en eventueel bijpassend interieur zoeken, worden in deze unieke ambiance op hun wenken bediend door Henk Beukers.

Bijzonder detail is de ruimte waarin Jan en Monique des Bouvrie een keuken hebben ingericht volgens hun totaalconcept van koken, eten, wonen en werken. Die ruimte is eigenlijk de entree naar de opvallende grote showroom van Kloosterman Exclusief. Er zijn zes ruime opstellingen die smooth in elkaar overlopen en die een compleet beeld geven van alle mogelijkheden die Kloosterman Exclusief biedt.

De showroom op de 1e etage van Het Arsenaal geeft een goed beeld van de diverse mogelijkheden in vorm, kleur en materiaal in een authentieke, sfeervolle ambiance. Voor een oriënterend bezoek bent u altijd van harte welkom, voor een ontwerp en offerte is het raadzaam een afspraak te maken.

Afspraak maken

Waar kunt u Kloosterman Exclusief vinden?

Kooltjesbuurt 1 (Het Arsenaal)
1411 RZ Naarden-Vesting

Home > Showroom